De laatste beschikbare kavels

Op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf en benieuwd naar ons aanbod? Hieronder vindt u de typeringen, beschrijvingen en prijzen van de kavels die momenteel nog beschikbaar zijn. Voor uw overzicht kunt u een plattegrond van het bedrijvenpark downloaden als .pdf, waarop de beschikbare kavels op basis van typering zijn gearceerd. Genoemde prijzen gelden in 2022 en beschikbare kavels kunnen op aanvraag en ongeacht typering met elkaar worden gecombineerd. Algemene mogelijkheden en richtlijnen vindt u terug in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan.

A+ Locaties

OMSCHRIJVING: ENTREEKAVEL (VERKOCHT)
TOTALE OPPERVLAKTE: niet meer van toepassing
PRIJS: niet meer van toepassing

De entreekavel is het westelijke startpunt van zichtlocaties op De Gouden Driehoek en is gesitueerd tussen de A7 en de toegang tot het bedrijvenpark.

A LOCATIES

OMSCHRIJVING: NOORDOOSTELIJKE A-LOCATIE KAVELS
TOTALE OPPERVLAKTE: 19.043 m2
PRIJS: € 78,00 p/m2

De beschikbare noordoostelijke zichtlocaties op De Gouden Driehoek zijn gesitueerd langs de A7, aan de oostzijde van het bedrijvenpark. Op de plattegrond zijn A locaties geel gearceerd.

B LOCATIES

OMSCHRIJVING: OOSTELIJKE B-LOCATIES EUROPAWEG (alle B-locaties zijn verkocht)
TOTALE OPPERVLAKTE: niet meer van toepassing
PRIJS: niet meer van toepassing

De beschikbare kavels op De Gouden Driehoek zijn gesitueerd rondom het oostelijke gedeelte van de Europaweg. Op de plattegrond zijn B locaties paars gearceerd.

C LOCATIES

OMSCHRIJVING: RUIME CENTRALE LOCATIE
TOTALE OPPERVLAKTE: 38.666 m2 (waarvan bijna de helft van de kavels onder optie is)
PRIJS: niet meer van toepassing

Deze beschikbare ruime kavels op De Gouden Driehoek zijn zuidoostelijk op het bedrijvenpark gesitueerd. Op de plattegrond zijn deze kavels oranje gearceerd.

C+ LOCATIES

OMSCHRIJVING: ZUIDELIJKE WONING- & BEDRIJFSKAVELS
TOTALE OPPERVLAKTE: 4.948 m2
PRIJS: niet meer van toepassing

De beschikbare woon- & werklocaties op De Gouden Driehoek zijn gesitueerd aan de zuidoostzijde van het bedrijvenpark. C+ locaties zijn vergelijkbaar met C locaties, echter mag er op een C+ kavel, naast het bedrijfsgebouw ook een woning worden geplaatst. Op de plattegrond zijn C+ kavels zwart gearceerd.

Zij gingen u voor en vertellen waarom

Welke voordelen heeft vestigen op Bedrijvenpark De Gouden Driehoek voor u? Deze ondernemers vertellen wat hun drijfveren waren en zijn.