Ligging en bereikbaarheid


De Gouden Driehoek ligt in de zeer actieve industrieregio tussen Veendam en Zuidbroek. Vanuit deze actieve regio is de aansluiting met de rest van Nederland en Europa optimaal, wat volop kansen en mogelijkheden biedt.

U heeft de beschikking over een eigen op- en afrit aan de A7 waardoor u en uw medewerkers snel op de plaats van bestemming kunnen zijn. Dat is prettig, bovendien moeten uw (potentiële) klanten, leveranciers u weten te vinden.

Vestiging op deze locatie betekent dan ook een weloverwogen investering in de toekomst van uw bedrijf.

Netwerken

Als ondernemer op De Gouden Driehoek, profiteert u ook van bestaande- en actieve netwerken in de regio, zoals:

evalley

edr

Eigen op- en afrit aan de A7 en verdubbeling N33

In 2014 is de verdubbeling van de N33 tussen Assen en Zuidbroek gerealiseerd. Een verdere verdubbeling naar het Noorden volgt, waardoor de aansluiting met de toenemende bedrijvigheid in Delfzijl en de Eemshaven verder wordt geoptimaliseerd

Zowel vracht- als personenverkeer profiteert van de verbindingen op maat.

afsluiting-n33.-google-maps-707x408

Duitsland

Het bedrijvenpark ligt tegen Duitsland aan. Met een groot achterland en met enorme exportmogelijkheden voor Nederland.

 

Klik voor een vergroting

Randstad

De Gouden Driehoek ligt in een filevrije regio Bovendien zijn de reistijden naar de rest van Nederland kort. Zie onderstaande afbeelding voor een schematische weergave hiervan.

 

Klik voor een vergroting

Water- en spoorverbindingen

Vestigen op De Gouden Driehoek betekent niet alleen een uitstekende bereikbaarheid via de weg, maar ook via het water- en spoorverbindingen. En dat levert een aanzienlijke tijdbesparing op. De Eemshaven en Groningen Railport grenzen nagenoeg direct aan het bedrijvenpark.

 

Klik voor vergroting

Scandinavië

De Gouden Driehoek ligt centraal op de Noordelijke ontwikkelingsas, richting Duitsland en Scandinavië. Zie onderstaande kaart.

 

Klik voor een vergroting