Personeel


JLOUSBERG__D4_9071_PRINT
Het juiste klimaat

Een uitstekende vestigingslocatie wordt op De Gouden Driehoek aangevuld met eersteklas personeel. Heeft u arbeidskrachten nodig? Door de goede bereikbaarheid kunt u deze uit de wijde omgeving aantrekken.

Gerust gezinsleven

Uw medewerkers biedt u vervolgens een prima plek om te leven met in de buurt voldoende scholen voor basis- en vervolgonderwijs. U kunt ook een woning bouwen, naast uw bedrijfspand, in de woon-werk zone op het bedrijvenpark.

Voor de opvang van uw kinderen (tussen 0 en 13 jaar) hoeft u De Gouden Driehoek niet te verlaten, op het bedrijvenpark is Kindercentrum Poko Loko gevestigd.

poko-loko2-scaled

Onderwijs

Voor de kinderen van uw personeel beschikt de gemeente Menterwolde over goede onderwijsvoorzieningen. In de dorpen Noordbroek, Zuidbroek, Muntendam en Meeden zijn scholen voor openbaar basisonderwijs gevestigd.

Daarnaast zijn er in Meeden, Muntendam en Zuidbroek ook scholen voor christelijk basisonderwijs. Bovendien is in de vier kernen een peuterspeelzaal gevestigd. Op De Gouden Driehoek kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 worden opvangen bij Kindercentrum Poko Loko. In Muntendam en Zuidbroek en Noordbroek zijn mogelijkheden aanwezig voor kinderopvang, evenals in het naburige Veendam.

In de regio zijn vele mogelijkheden voor vervolgonderwijs. Voor hoger beroeps- en universitair onderwijs kan men in de stad Groningen terecht.

Beroepsbevolking

Door de zeer goede bereikbaarheid en ligging van De Gouden Driehoek, kunt u personeel uit de wijde omtrek aantrekken.

Zo biedt de stad Groningen veel hoger en universitair geschoolde arbeidskrachten en zijn in de regio zelf voldoende arbeidskrachten met een lager of middelbaar opleidingsniveau.

Maatschappelijk betrokken

Plasticflessen.nl werk samen met ErvaarWerk.

ErvaarWerk is een maatschappelijk betrokken, commercieel werkervaringsconcept dat zich richt op het aanbod van ervaringsplaatsen en beschutte werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ervaarwerk brengt de maatschappelijke vraag om arbeidsparticipatie en het bedrijfsleven bij elkaar. Ervaarwerk kan worden geïmplementeerd in ieder reguliere onderneming, met een intrinsieke motivatie om vorm te geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Leefbaarheid

In de regio is het goed vertoeven. Uw personeel vindt er naast de frisse lucht een zeer divers landschap. Van bossen en graslanden tot en met veen en beekdalen. De prachtige dorpjes zijn nog knus en gezellig.

In en buiten de bebouwde kom je een keur aan monumentale panden en cultureel erfgoed tegen. In de grotere kernen is het voorzieningenniveau bovendien hoog. In de regio zelf, maar uiteraard ook in de bruisende stad Groningen, zijn vele winkel- en uitgaansgelegenheden.

Als het om wonen gaat, is er zelfs op De Gouden Driehoek zelf een zone waar ook voor uw woning ruimte is. Buiten het park zijn de woonmogelijkheden divers.