Andrew van der Haar | Datacenter Groningen


datacenter3

Directeur van Datacenter Groningen, Andrew van der Haar, is een gepassioneerd ondernemer die helder kan vertellen over wat er in een datacenter gebeurt en waar data worden opgeslagen. Datacenter Groningen beschikt over de meest moderne faciliteiten en innovatieve systemen. Daarnaast wordt er sterk gestuurd op energie- en milieubesparende maatregelen, de CO2 uitstoot is nihil.

Online services worden steeds belangrijker en een perfecte digitale infrastructuur is essentieel voor het functioneren van deze diensten. Dat juist het Datacenter Groningen is gevestigd op bedrijvenpark De Gouden Driehoek heeft ook alles te maken met de uitstekende, in deze, fysieke infrastructuur. “Gelegen midden in de provincie Groningen, op 15 autominuten van de stad Groningen, is voor ons de ideale plek”, aldus Van der Haar. “De verbindingen met het Westen zijn uitstekend en vandaaruit is er een directe aansluiting op internationale vluchten. En is overnachten in Zuidbroek het meest praktisch, dan is het Hotel Van der Valk aan de overzijde van de A7 een pluspunt.”

Van der Haar sluit af: “De Gouden Driehoek is een bedrijventerrein met groeipotentie, precies hetgeen wat wij onze klanten aanbieden.”

Andrew van der Haar

“De Gouden Driehoek is een prachtige plek om je bedrijf te hebben.”