Danny Wolthuis | HEPRO


hepro_kantoor800x471

“De nieuwbouw (2017) van NVO is zeer imposant.  Met zo’n grote diversiteit aan bedrijven, kun je De Gouden Driehoek met recht een industrieterrein noemen. ” Aan het woord is Danny Wolthuis, directeur/eigenaar van HEPRO, opgericht in 1998 en sinds 2006 gevestigd op Bedrijvenpark De Gouden Driehoek.

HEPRO fabriceert en monteert kunststof producten en met name kozijnen. Vanuit de productielocatie aan de Eg-Weg in Zuidbroek draagt een groeiend team van medewerkers zorg voor het verwerken van een kunststof halffabrikaat tot gemonteerde en afgewerkte kozijnen bij de klant.

“Naast veel klanten in de regio, leveren we ook zeker ver daarbuiten zoals in Zeeland bijvoorbeeld. De landelijke vraag naar onze producten komt mede door onze aandacht voor optimale isolatiewaarden in de gebruikte materialen. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en logischerwijs kiezen klanten daar graag voor”

Ieder transport komt rechtstreeks vanuit de fabriek in Zuidbroek. “Gelukkig is de ontsluiting van De Gouden Driehoek bijzonder goed; ga je naar links dan ben je op de N33, ga je naar rechts dan ben je op de snelweg.” De groeiende vraag en de uitstekende locatie zijn dan ook aanleiding geweest voor uitbreiding op Bedrijvenpark De Gouden Driehoek.

Danny Wolthuis

“Wie kent De Gouden Driehoek niet?”