Frank de Hoogh | Plasticflessen.nl


JLOUSBERG__D4_8995_PRINT

Plasticflessen.nl is een zusterbedrijf van het in Baarn (Utrecht) gevestigde HD Packaging. Frank de Hoogh is eigenaar van beide bedrijven. In 2005 is bewust de keuze gemaakt om zich te vestigen in de provincie Groningen. Frank de Hoogh zegt hierover: ”Groningen biedt kansen, maar je moet het wel zien.” Na een verkenning van verschillende bedrijventerreinen in Noord-Nederland, heeft De Hoogh ervoor gekozen om het nieuwe magazijn voor Plasticflessen.nl te gaan bouwen op Bedrijvenpark De Gouden Driehoek. Daarbij gaven de grondprijs en de ligging aan de A7/N33 de doorslag.

De Hoogh roemt De Gouden Driehoek om zijn uitstraling: “Het is een mooi, modern industrieterrein, met ruimte tussen de verschillende bedrijven.” In Duitsland heeft Plasticflessen.nl een eigen productielocatie en vanuit Zuidbroek is de bereikbaarheid met Duitsland heel goed. “Het is voor mij een gouden greep. Alles wat ik had gehoopt en gewenst is aanwezig; arbeid, personeel, goede bereikbaarheid, ideale verbindingen en hotellerie. Alles is ideaal.” De Hoogh onderschrijft de uitdrukking ‘er gaat niets boven Groningen’ en ziet veel voordelen van vestiging in het Noorden. “De grondprijzen zijn laag en de deal was zeer snel rond.”

De Hoogh ziet graag dat meer bedrijven uit de logistieke sector zich gaan vestigen op De Gouden Driehoek. Vooral voor (e-)fulfilmentbedrijven ziet hij hier veel mogelijkheden.

Frank de Hoogh

“Vestigen op De Gouden Driehoek is een gouden greep, alles is ideaal.”