Uitbreiding kavel voor Van Dijken Transport

Ruim een jaar nadat Van Dijken Transport zich op De Gouden Driehoek heeft gevestigd, heeft directeur Marco van Dijken ambitieuze groeiambities. “We zijn erg blij dat de Gouden Driehoek ons ook kan helpen met het uitbreiden van onze kavel, want we zitten hier goed.”, aldus Marco.

Er is afgesproken dat Van Dijken Transport haar huidige kavel voor de zomer van 2020 met 5.000m2 kan uitbreiden en daar is ook De Gouden Driehoek opgetogen over. Ella Huizinga: ”Het is geweldig om te zien dat ondernemers vanaf onze locatie niet alleen succesvol zijn, maar dat we ze ook kunnen helpen om nieuwe groeiambities te realiseren.” Ze vervolgt: “Onze centrale ligging zorgt trouwens sowieso voor aantrekkingskracht bij transportondernemingen, die op Noord-Europa rijden.”

Naast Van Dijken is ook NVO een transporteur met een afzetmarkt in Scandinavië en ook op De Gouden Driehoek haar thuishaven heeft. Ella: “Ze hebben elkaar zelfs al gevonden in het uitwisselen en aanvullen van hun bestaande dienstverlening. Die kruisbestuiving zien we natuurlijk graag!”