Welkom op de Promotiedagen Noord-Nederland 2016

De 30e editie van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland wordt gehouden op 8 en 9 november 2016 in Martiniplaza, Groningen. De Promotiedagen is een business event om zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen, maar ook om kennis te delen en uit te breiden.

Plein Midden-Groningen i.o.

Met een blik naar de toekomst organiseert Bedrijvenpark De Gouden Driehoek, samen met gemeenten en andere deelnemende ondernemers uit Hoogezand-Sappemeer-Slochteren-Menterwolde tijdens de komende Promotiedagen het plein Midden-Groningen i.o. De Gemeenten werken al langer samen op de beurs en sinds enkele jaren werd de switch gemaakt van een ‘straat’ naar een sfeervol ‘plein’. De vaste A-locatie bevindt zich in de hal van binnenkomst. Onze stand is dan ook te vinden in deze “Middenhal” op het Plein Midden-Groningen.

Er is veel nieuws op het plein, met het meest in het oog springend, de nieuwe bar en loungehoek (foto).  Alleen pleindeelnemers kunnen hier gebruik van maken, als uitbreiding van de stand. Er is een eigen cateraar aanwezig die u goed en voordelig in uw hapjes en drankjes voorziet.

loungehoek
Loungehoek op het Plein Midden-Groningen. (Bron: promotiedagen.nl)

Dit jaar hebben we standnummer 2020. We zien u graag in onze stand, voor een goed gesprek en een overheerlijke kop ambachtelijke koffie. Want ook onze inmiddels befaamde “beurs-barista” Oege, is dit jaar vanzelfsprekend weer van de partij in de stand van De Gouden Driehoek.

Openingstijden

8 november 12.00u – 22.00u
9 november 12.00u – 22.00u

Nog geen kaart?

Klik hier om direct een toegangskaart aan te vragen.

 

Standnummer De Gouden Driehoek: 2020

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.promotiedagen.nl